Бахар: Брзо смо решили питање победника, подлога на Маракани је сјајна

23

Нова убедљива победа фудбалера Црвене звезде и нови разлози за задовољство Барака Бахара након што су његови пулени са 4:0 савладали Напредак.

Почели смо утакмицу боље него претходну, постигли три гола у првом полувремену, а у наставку игре желели да будемо још бољи, међутим, није то лако, јер је питање победника већ било решено. Морамо да наставимо у овом ритму – почео је Бахар.

Хвали шеф стручног штаба нашег тима сјајну подлогу на Маракани која није ни осетила кишу.

– Киша је баш падала на почетку меча, после слабије, али терен је сјајан и временски услови нису ништа покварили што се игре тиче. Ипак, сигуран сам да би било више навијача да је време било боље, но, захваљујем се свима који су дошли и бодрили нас. Заиста смо срећни што сте уз нас и надам се да ће вас бити још више. За неколико дана нас чека нова утакмица, биће тешко гостовање, тако да се спремамо за то.

Осврнуо се Бахар на то што за сада, на девет мечева има девет победа као тренер Звезде.

– Желимо још више да радимо како би се подигли на већи ниво, да будемо бољи. Волим што побеђујемо, није лако, али знам да можемо и боље.

У нешто другачијој формацији је Звезда изашла на терен вечерас.

– У свакој утакмици мењамо нешто, све зависи. Треба ми што више играча који су расположени и у такмичарској форми, желим да могу да рачунам на цео тим.

Само речи хвале има за Мијаиловића.

– Видео сам одмах да може да покрије више позиција у тиму и за сада све то добро ради. Срећан сам што га имам. Као и све остале, сви су оставили добар утисак, добро се понашају и желе да побеђују. Није било лако играти по оваквом времену, али нашли смо решење, пробаћемо да у наредним утакмицама будемо добри и у другим полувременима.

На крају меча, истакао се и Глазер.

Глазер увек има импресивну интервенцију, две по мечу и то није пуно посла, али је битно да држи континуитет. Одлично је одбранио зицер у финишу – подвукао је Бахар.

Претходни текстЦрвена звезда – Напредак 4:0 (3:0)
Следећи текстМијаиловић: Прија ми рад са Бахаром, а првенац посвећујем породици