Обележен почетак припрема одбојкашица, рукометашица и рукометаша Црвене звезде

186

Почетак припрема одбојкашица, рукометашица и рукометаша Црвене звезде обележен је данас у великој сали СД Црвена звезда.

Присутне спортисте и чланове стручних штабова клубова који тренирају у великој сали СД Црвена звезда поздравили су Звездан Терзић, председник Управног одбора СД Црвена звезда, Зоран Аврамовић, генерални секретар СД Црвена звезда, Марко Петровић, члан УО СД Црвена звезда, Драган Килибарда, председник ОК Црвена звезда и Ана Аврамовић, Ненад Перуничић, генерални директор РК Црвена звезда и Весна Бојковић, председница ЖРК Црвена звезда.

Спортско друштво Црвена звезда је искористило прилику да за време паузе између две сезоне освежи и адаптира салу за несметан рад наших спортиста и настојаће да још побољша услове за тренинг.

Желим вам добродошлицу после паузе и срећан почетак припрема, да вас здравље служи и да направите резултате достојне Звездиног грба и имена, јер Црвена звезда има увек највише циљеве. С наше стране трудићемо се да вам обезбедимо што боље услове за рад. У најкраћем року ћемо решити климатизацију и расвету сале. Још једном, срећно, да вас здравље служи, слушајте тренере и да будемо шампиони – поручио је Звездан Терзић.

У наредном периоду Звездини спортисти ће се припремати за следећу сезону и играти пријатељске утакмице у нашој сали. Одбојкашице ће се у наредној сезони борити на три фронта, у Суперлиги Србије, Купу Србије и Купу ЦЕВ, рукометашице ће знатно појачане покушати да се умешају у борбу за шампионску титулу и Куп Србије, док ће се рукометаши такође такмичити у Суперлиги и Купу Србије.

Претходни текстИН МЕМОРИАМ – ЂорЂе Макуљевић
Следећи текстКарте за Напредак од среде у продаји