Бахар: Потрудићемо се да навијача буде још више

70

Црвена звезда је сезону почела са пет голова, тријумфом над Војводином, а утиске после меча изнео је шеф стручног штаба Барак Бахар.

Било је делова који ми се свиђају, али и оних где смо могли боље. Када је реч о првом полувремену, требало је више темпа, интензитета, прилика и нисам срећан због тога, али смо победили, па је све у реду. Ипак, имамо још много рада испред нас. Срећан сам због голова, али не свиђа ми се што смо могли и да примимо погодак. Деловало је то лако, ипак, они су имали 10 играча, тако да сматрам да морамо боље – почео је Бахар.

Самокритичан је Бахар, иако је Звезда победила 5:0.

– Није то била наша игра, друго полувреме је било доста боље. Свестан сам да је ово прва утакмица после припрема, али морамо више да притискамо, да будемо на нивоу Лиге шампиона. Наравно, задовољан сам победом од 5:0.

Не издваја појединце Бахар, иако су блистали Красо са два, али и Букари са фантастичним поготком и асистенцијом.

– Постигли су голове, али не волим да издвајам појединце. Увек причам искључиво о тиму.

Не би ништа променио Бахар да може поново да изабере стартних 11.

– Одрадили смо добру припрему за утакмицу, некад не буде као што је очекивано, али почели смо са правом стартном поставом. На основу тренинга и анализе бирам стартну поставу.

Одушевљен је наш тренер атмосфером коју праве навијачи.

Навијачи су невероватни. Константно навијају и то ми се свиђа, али желимо да им пружимо још више. Хвала им што су дошли у оваквом броју, иако је време годишњих одмора, а падала је и киша. Потрудићемо се да их буде још више – подвукао је израелски стручњак.

Претходни текстЦрвена звезда – Војводина 5:0 (2:0)
Следећи текстЛучић: Сањао сам гол за Звезду