Звезда и Моцарт продужили сарадњу

10

ФК Црвена звезда и компанија Моцарт су продужили врло успешну сарадњу на још четири године, а председник нашег клуба Светозар Мијаиловић уручио је нови дрес са бројем 10, генералном директору нашег спонзора Слободану Продановићу.

Са Моцартом, који је врхунска компанија у својој области, Црвена звезда наставља вишегодишњу сарадњу, са циљем да она буде још успешнија и да се прошири на сва могућа поља. Ми смо веома задовољни и због тога што смо присутни у великом броју хуманитарних акција са компанијом Моцарт, што нашем партнерству даје посебан печат. Надамо се да ћемо проналазити нове путеве сарадње на обострано задовољство – истакао је Мијаиловић.

Са осмехом и комплиментима ка новом дресу Црвене звезде, о наставку сарадње говорио је Продановић.

Успех има више родитеља, као што каже наш народ, тако смо и ми наставили да будемо чланови Звездине породице. Кренули смо 2019 године, данас је Звезда у Лиги шампиона, а нама је част и задовољство што настављамо сарадњу и очекујемо нове успехе. Моцарт је велики, али је Звезда ипак већа и дуже траје, тако да задовољство мора да постоји. Као чланови породице, делимо и добро и лоше, иако лоших ствари није било – рекао је Продановић.

Претходни текстИванић: Верујем у пуну Маракану у недељу
Следећи текстЗвезда ТВ | в 5.0