Иза југа Маракане – Развој петлића

31

Петлићима Црвене звезде је у протеклој сезони фалило мало среће да освоје домаће првенство, али су успели итекако да напредују кроз велики број турнира на којима су учествовали, што и јесте најбитније у њиховом узрасту. Дечаци рођени 2010. године су под вођством Владимира Вучића много тога научили, а наредне сезоне ће у готово истом саставу уз неколико појачања наступати за млађе пионире нашег клуба.

Сезона иза нас је била напорна, с обзиром на то да смо учествовали на многобројним турнирима, уклапајући и обавезе у првенству, уз напомену да смо имали велики број репрезентативаца, који су били део селекције у свом узрасту и све то са ограниченим фондом играча. За ових шест месеци сам успео да сваког играча упознам понаособ и доста лакше их припремим за оно што нас очекује у Лиги млађих пионира. Задовољан сам колико смо успели да имплементирамо све принципе игре и оно што смо радили на тренинзима током сезоне, али да смо могли боље то је сигурно. Увек има места за напредак. Опет напомињем да смо имали мањи фонд играча који је и изнео целу сезону – започео је Вучић.

Дотакао се тренер сада млађих пионира Црвене звезде и плана припрема за предстојећу сезону.

– У плану је одлазак на припреме у Бања Луку 31. јула где ћемо боравити седам дана и одиграти две, три пријатељске утакмице. До почетка првенства нас очекује и међународни турнир у Хрватској од 20. августа.

Поред малишана који су прошле сезоне бранили црвено-бели дрес у петлићима, екипа Владимира Вучића ће у следећој сезони бити јача за три бисера.

Што се тиче играчког кадра, од дечака који су пристигли овог лета јесу повратник – Огњен Матановић, офанзивни везиста од ког имам велика очекивања, јер поседује изузетан таленат, као и Петар Мијушковић – дефанзивни везни из екипе Гаучоса. То су момци које смо хтели да доведемо, а свакако радимо на томе да додатно појачамо екипу. Такође, морам напоменути да нам је из млађе селекције прикључен и штопер – Лазар Јевтић, рођен 2011. године, малишан изузетних карактеристика о коме ће се тек чути – закључио је Вучић.

Претходни текстНово радно време Сервиса за чланство
Следећи текстКарте за Војводину у продаји