Душица Поповски – Звездина тениска будућност

78

Пионирка Тениског клуба Црвена звезда Душица Поповски је нова велика нада женског тениса у Србији. Она је рођена 2009. године у Панчеву, стекла је стипендију компаније „Дата Дривен Лаб“, спонзора нашег клуба, и наступаће за Црвену звезду на два Екипна првенства Србије, за пионирке и за јуниорке.

Душица је ове године освојила чак три медаље на Првенствима Европе за пионирке до 14 година. У фебруару је освојила бронзану медаљу са репрезентацијом Србије на зимском Првенству Европе за пионирке у Чешкој (Раковник). Почетком јула са репрезентацијом Србије остварила је још већи успех и освојила је сребрну медаљу на летњем Првенству Европе у Италији (Лоан). Трећу европску медаљу је освојила на појединачном Првенству Европе у Чешкој (Мост) где је стигла до финала и окитила се сребрном медаљом.

Фантастичну серију успеха Душица Поповски је заокружила на недавно завршеном Гренд слему у Лондону, чувеном Вимблдону, где је у конкуренцији пионирки стигла до полуфинала.

Пред нашом Душицом је светла будућност и верујемо да ће бити права наследница легендарних српских и Звездиних тенисерки.

Честитамо Душици Поповски на изванредним резултатима и желимо пуно среће у наставку каријере!

Претходни текстЗвезда представила дресове за нову сезону
Следећи текстЛуки Јовићу уручен дрес