Ћуприја поручила: “Звездо, нико нема то што имаш ти!”

24

ФК Црвена звезда је путем великог летњег каравана посетио Ћуприју, још један звездашки град који је доказао верност вољеном клубу са 30 нових чланова.

Звездину делегацију су у Ћуприји угостили бројни навијачи, а посебно радује чињеница да је присутан био огроман број најмлађих заљубљеника у црвено-беле боје. Дечије емоције не познају границе, јер од малих ногу када заволе један клуб остају му верни за цео живот. Ту поруку смо добили данас од малишана који су нам увеличали дружење песмама. Сви редом обучени у црвено-беле дресове су имали прилику да нам се похвале избором играча на њиховим леђима, па смо имали прилику да видимо натписе Катаи, Драговић, Иванић, Канга, али и имена новајлија у редовима нешег тима попут Красоа и Олањинке.

Одушевљени пехарима, нарочито трофејом Лиге шампиона чврсто су пожелели да Звезда поново освоји најквалитетније клупско такмичење у Европи. Дружење од 18 до 21 часа није могло да прође без многочланих породица, које су редом пристизале у фан зону, а наша екипа се побринула да сви малишани добију пригодан поклон у виду црвено-белог балона са грбом њиховог омиљеног тима.

Потом је уследио перформанс најватренијих присталица из Ћуприје. Наиме, звездаши су истакли транспарент на ком је писало: “Нико нема то што имаш ти!”. Верујемо да сви навијачи знају стихове из добро познате песме. Време нас је одлично послужило, па смо провели још једно дивно поподне у Ћуприји, коју смо посетили и претходне године. Верујемо да ће се ова традиција наставити, те да ћемо и наредне сезоне поново бити гости у једном прелепом граду навијача Црвене звезде.

Претходни текстТема дана | Нови графити красе Маракану
Следећи текстЗвезда представила дресове за нову сезону