Звездаши из Параћина једва чекају Лигу шампиона

31

Велики летњи караван Црвене звезде се вратио на Маракану из Републике Српске и одмах наставио турнеју по централној Србији. Црвено-бела делегација је стигла у Параћин, а пехари нашег клуба су поново засијали у граду који броји 25 хиљада становника.

По доласку у Параћин, дочекао нас је велики број најмлађих звездаша, који су жељно очекивали долазак Звездиног каравана у њихов град. Фан зона је експресно постављена, а онда је прелепо декорисана црвено-белим балонима. Громогласан аплауз је уследио у тренутку када су трофеји постављени на постоља. Бљеснуо је сјај пехара Лиге шампиона, а потом су кренуле чувене приче о Барију и пеналу који је извео легендарни Дарко Панчев.

Малишану су знатижељно прилазили и постављали питања члановима наше делегације у жељи да сазнају да ли је чета Барака Бахара спремна за дуел са Фиорентином. Успут смо и начули да се велики број навијача спрема да посети Маракану у среду, 26. јула, када ћемо угостити италијанског представника, али да једва чекају мечеве Лиге шампиона.

Пристизале су звездашке породице у жељи да уживају у црвено-белом дружењу, правој фамилијарној атмосфери. Још једном смо били сведоци да је љубав према Звезди наследна, те да се преноси са колена на колено.

Брзо се и створио ред испред пулта за чланство створила гужва, а посебно радује чињеница да се чак 33 звездаша учланило у Црвену звезду. Параћин је дефинитивно потврдио реноме Звездиног града, а сигурни смо да ће становници овог места бити велики ветар у леђа нашим првотимцима у наредним изазовима. У тренутку испраћаја црвено-белог клупског аутобуса уследио је пиротехнички перформанс, као знак захвалности посете наше Црвене зведе.

Претходни текстЗвездин распоред у Суперлиги за сезону 2023/24
Следећи текстРаспоред АБА лиге за 2023/24 сезону, Звезда креће из Лакташа