Букари: Очекујемо испуњену Маракану, можемо до победе уз снагу навијача

26

Црвена звезда ће у среду од 20 часова на стадиону “Рајко Митић” дочекати Фиорентину у оквиру генералне пробе пред старт нове сезоне, а брзоноги крилни нападач нашег тима – Осман Букари са великом еуфоријом очекује дуел са италијанским клубом.

Са нестрпљењем очекујемо меч против Фиорентине, ужелели смо се фудбала на Маракани. Иако смо играли против екипе ТСЦ, трибине су биле празне. Знамо да није исти осећај као када је много људи присутно на стадиону. Прижељкујемо одличну утакмицу, с обзиром да играмо против снажног тима, који долази из једне од најбољих лига у Европи. Серија А је састављена од веома добрих екипа, међу којима је и Фиорентина. Играли су финале Купа Италије и Лиге конференција, то није мала ствар. Желимо да одмеримо снаге против најбољих екипа како би се спремили за Лигу шампиона – почео је репрезентативац Гане.

Одличне партије су иза крилног нападача Црвене звезде, а делује да се Осман Букари сјајно осећа на терену.

Освојили смо турнир у одличној конкуренцији. Били смо бољи од Зенита и Фенербахчеа, два тима са сјајним реномеом. Уз то смо савладали Нефчи и ТСЦ. Нема дилеме да смо већ сад у доброј форми. Желимо да на прави начин и пуни самопоуздања кренемо у нову такмичарску годину. Осећам се одлично на терену и када играм по десној страни, али и као нападач. Радује ме сјајна сарадња коју имам са новим саиграчима међу којима су Олањинка и Красо, али и са Иванићем са којим се разумем феноменално на терену. Снажан смо тим, одлично тренирамо и сигуран сам да ћемо бити спремни за најквалитетније такмичење у Европи.

Пуна Маракана је увек сан свих првотимаца Црвене звезде.

Искористио бих прилику да позовем све навијаче да дођу у што већем броју на утакмицу против Фиорентине. Стално разговарамо у свлачионици како ће бити пун стадион, а то нас нарочито радује. Ужелели смо се мечева на Маракани, као и звездаши. Идемо по нову победу, њихова подршка ће нам дати додатну снагу – закључио је Букари.

Претходни текстРаспоред АБА лиге за 2023/24 сезону, Звезда креће из Лакташа
Следећи текстДејан Давидовац улепшао завршетак летњег кампа КК Црвена звезда