Козарска Дубица оборила рекорд каравана и поручила: „Дубички је навијати за Звезду!”

8

Звездин караван је наставио да обилази градове по Републици Српској, а данас је виђен прави спектакл у Козарској Дубици. Навијачи из овог града су показали колико воле свој клуб, те су чврсто били решени да оборе рекорд досадашњег каравана – што су и успели са чак 194 нова члана.

Дружење са навијачима из Козарске Дубице стартовало је обиласком “Спомен-подручја у Доњој Градини”, које је посвећено жртвама фашизма. Потом се дружење наставило на реци Уни где су најватренији навијачи из овог прелепог места направили фантастичну атмосферу. Наиме, заљубљеници у Црвену звезду су чамцима крстарили реком и пиротехничким перформансом успешно обојили Козарске Дубице у најлепше и нама најдраже боје.

Са друге стране реке стајала је парола: „Дубички је навијати за Звезду“. Караван у овом насељу је почео на најлепши могући начин, док ће свима који су присуствовали ове сцене остати у сећању до краја живота.

На уласку у градску халу у Козарској Дубици смо присуствовали још једном догађају за памћење, јер су навијачи у виду свечаног дефилеа дочекали Звездин аутобус. Због неповољних временских услова, наша експедиција је била принуђена да се стационира у затвореном простору.

Колико звездаши из поменутих крајева воле Црвену звезду говори и податак да је оборен рекорд када је у питању куповина нове или обнова чланске карте, а наш клуб постао је богатији са чак 194 нова члана!

Звездина породица јача из дана у дан, те смо и данас видели завидан број породица са најмлађим члановима, које није спречило ни лоше време да трочасовно дружење проведу са нама уз звездашке песме и фотографишу се са пехарима који су освојени претходне сезоне, али и трофејем Лиге шампиона.

Звездин караван наставља свој пут, те ће већ сутра од 18 до 21 час, наша фан зона бити постављена у центру Приједора.

Претходни текстЗвезда ТВ | Само најбоље
Следећи текстНикола Ћировић стигао у олимпијско село у Марибору