Глазер: Против Фиорентине спектакл, али важно је и прво коло

36

Фудбалери Црвене звезде ће 26. јула од 20 часова дочекати Фиорентину на стадиону „Рајко Митић“, што ће бити својеврсна генерална проба пред старт сезоне коју сви нестрпљиво исчекујемо. Квалитет и ауторитет, већ у мечу са Зенитом показао је Омри Глазер.

Осећам се сјајно у Звезди, сви су ме од првог дана лепо дочекали и прихватили, тако да се заиста радујем што сам дошао. Могу слободно да кажем да сам се већ прилагодио на клуб, шефа стручног штаба Барака Бахара добро познајем, а и адаптација је била олакшана од стране фантастичних саиграча који су ме дочекали у Звезди. Свестан сам величине клуба, историје, и знам да се у Звезди само победе рачунају, а ја сам гладан да их остварујемо, сви заједно. Узбуђен сам због меча са Фиорентином, биће то прави тест за Лигу шампиона, након што смо против Зенита и Фенербахчеа показали квалитет и савладали их. Прилику да потврдимо добар рад у Русији имаћемо већ против италијанског великана, а лично сам узбуђен што ћу коначно бранити пред Звездиним навијачима. Гледао сам снимке какву атмосферу праве и заиста не могу да дочекам да их упознам, а сигуран сам да ће бити пуне трибине, као и на отварању Суперлиге, које је врло важно – почео је Глазер.

Свестан је Глазер да је Звездина публика увек 12. играч и због тога верује да ће их у сваком мечу бодрити.

Као што рекох, знао сам о Звезди много тога и пре него што сам дошао, и познато ми је да су навијачи врло важан фактор. Атмосфера коју праве, пуне трибине, једва чекам да то осетим, а верујем да ће звездаши бити ту на свакој утакмици, како у Лиги шампиона, тако и у домаћем првенству. Знам и да су продаји сезонске улазнице, те бих овом приликом позвао навијаче да на време обезбеде своја места и присуствују фантастичним утакмицама које нас све заједно очекују. Ми ћемо дати све од себе да на терен оправдамо њихову подршку – пун утисака је нови чувар мреже нашег клуба.

Претходни текстОдбојкашице против Тенерифа на старту ЦЕВ Купа
Следећи текстТема дана | Звезда је увек уз свој народ на Косову и због тога је велики клуб