Модрича спектаклом дочекала Звездин караван

32

Велики летњи Звездин караван наставио је са обиласком градова у Републици Српској, а данас смо први пут у оквиру чувене акције обишли Модричу, у којој смо боравили крајем марта када смо увеличали стогодишњицу тамошњег клуба.

Правим спектаклом је дочекана наша експедиција у овом прелепом граду, који је био још лепши, украшен пиротехничким перформансом и димовима у црвено-белим бојама, док су се Звездине песме ориле. Стационирали смо се на Тргу доктора Милана Јелића. Обострано одушевљење владало је трочасовним дружењем, а велики број породица са својим малишанима чекали су у реду да се сликају са пехарима титуле шампиона државе, Купа Србије, али и Купа европских шампиона, који је изазвао бројне осмехе, али и покренуо чувене приче о славној генерацији нашег клуба из 1991. године. Звезда је велика породица, а то је и доказала Модрича, која је километрима далеко од Београда, али јој је црвено-бела боја у срцу. Велики број куповине, односно обнове чланске карте у досадашњем току каравана остварено је данас, те је 77 звездаша обавило своју дужност коју осећа према Црвеној звезди.

У великом стилу како су нас дочекали, тако су нас и испратили становници Модриче, у виду свечаног дефилеа, којим је прошао наш аутобус и показали да заслужују честе Звездине посете, с обзиром да смо у овом лепом граду гостовали и у марту када смо увеличали стогодишњицу Алфа Модриче.

Сутра смо од 18 до 21 час у Теслићу на Градском тргу, због тога дођите у што већем броју да уживамо у звездашком дружењу.

Претходни текстИскуство са ИТЦ тренинг кампа „Требиње 2023″злата вредно
Следећи текстЦрвено-бели поражени у финалу Екипног првенства Србије