Лучић: Сањам Лигу шампиона са Звездом

13

Фантастичан утисак на припремама је оставио млади Владимир Лучић и са два поготка се у потпуности наметнуо стручном штабу Барака Бахара.

Срећан сам увек кад сам у Звезди. Након успешне позајмице у Чукаричком, вратио сам се у свој клуб и драго ми је ако сам успео да оправдам очекивања стручног штаба. Задовољан сам, постигао сам два гола, али увек тежим ка вишем. Оно што је најбитније, то је да тим делује уиграно, иако смо још увек у припремном периоду и како време буде одмицало можемо да будемо само бољи. Утакмице у Русији су биле права провера за све оно што нас очекује током јесени у Лиги шампиона, и мислим да смо показали да нам је ту место и да ћемо имати шта да кажемо – храбро ће офанзивац рођен 2002. године.

Прва европска провера за црвено-беле биће утакмица са Фиорентином која је на програму 26. јула од 20 часова и 30 минута.

Биће то још један показатељ где смо у односу на добре европске екипе, али овог пута ћемо играти пред нашим навијачима и сигуран сам да ће бити пуна Маракана. Сви моји другари који навијају су узбуђени, причају о томе како добро играмо и заиста влада права црвено-бела еуфорија. Искрено радујем се, јер цео живот маштам о томе да играм пред пуном Мараканом у Звездином дресу. Још ако говоримо о Лиги шампиона, ево и сад сам се најежио. Но, морамо да наставимо да радимо и да што спремније дочекамо септембар, у међувремену желимо и да на најбољи могући начин отворимо Суперлигу – подвлачи Лучић.

Претходни текстСтошићева „бомба“ за нову победу на „KSW“-у
Следећи текстШабаз Нејпир нови плејмејкер Црвене звезде Меридианбет!