Тодоров угостио водеће људе ИЈФ и ЕЈУ

16

Током дводневних састанака председничког Бироа Европске џудо уније у саставу Ласло Тот, председник, Ото Кнеинингер, потпредседник, Сергеи Ашванден, Хрвоје Линди потпредседници, Мартин Поигер генерални секретар, Енвик Галеа заједно са његовом екселенцијом амбасадором Србије у Мађарској Иваном Тодоровим, председником Џудо савеза Србије и почасним председником Џудо клуба Црвена звезда, посетили су председника ИЈФ-а у седишту Међународне џудо федерације.

План је да се у овом саставу, челници Европске џудо уније састају једном месечно како би разговарали и планирали наредне пројекте. Најважнија тема у агенди овога пута је била припрема Конгреса ЕЈУ у Београду као и Лига шампиона и Лига Европе. Разговарало се о још ближој сарадњи са ИЈФ-ом око judotv.com који је успешно представљен и који функционише на радост свих љубитеља нашег спорта од почетка ове календарске године.

Његова екселенција Иван Тодоров, председник Џудо савеза Србије и почасни председник Џудо клуба Црвена звезда угостио је уважене званице у амбасади Србије у Будимпешти.

Ласло Тот председник Европске џудо уније није крио задовољство оствареним у нашем олимпијском спорту до сада.

-Изузетно смо задовољни са курсом који је џудо заузео од почетка године до сада, једнако у спортском тако и организационом аспекту.

Наредни састанак у истом саставу заказан је у августу у Загребу.

Претходни текстЗвездини џудисти гости подрума вина Вукоје
Следећи текстЕраковић: Једва чекам пуну Маракану