Брчко уживало у звездашком дружењу

33

Велики Звездин летњи караван је наставио обилазак градова, а после Власенице црвено-бели аутобус је стигао у Брчко где се 115 звездаша учланило у клуб.

Брчко је и трећу годину заредом на сјајан начин дочекало летњи караван нашег клуба, који са трофејима Лиге шампиона, првенства и Купа Србије обилази градове широм региона.

Одмах по доласку Звездине делегације навијачи су убрзано прилазили фан зони, која је ефикасно постављена, те је од 18 сати била отворена за све заљубљенике у црвено-беле боје. Као што је то био случај и 2022. године атмосфера је била на високом нивоу, а навијачи нису крили задовољство због још једне посете Звезде. Искористили су прилику становници Брчког и да се захвале нашим првотимцима за освојен турнир у Русији, којим су обрадовали звездашку јавност и пред почетак сезоне 2023/24.

Навијачи свих генерација су били гости Звездине фан зоне, а чланство у вољеном клубу је како су поручили грађани Брчког обавеза свих оних којима су црвено-беле боје у срцу. После трочасовног дружења у клуб се учланило 115 навијача, а Звездин аутобус је напустио Брчко и упутио се ка следећој дестинацији. Већ сутра ће велики Звездин летњи караван посетити Шамац, а ми вас позивамо да будете део незаборавног догађаја.

Претходни текстФаку, хвала на свему што си учинио за Црвену звезду и пуно среће у наставку каријере
Следећи текстЗвездини џудисти гости подрума вина Вукоје