Олањинка: Већ сам се прилагодио и размишљам о Лиги шампиона

23

Брзо се снажни Питер Олањинка прилагодио у Црвеној звезди, што када је реч о обавезама на тренинзима, где је један од највреднијих, што на основу задатака на терену које беспрекорно обавља. Прилику да још једном одушеви звездаше, имаће сутра од 18 часова и 30 минута када ћемо одмерити снаге са Фенербахчеом.

Добро је бити део тима, тренирати и адаптирати се на саиграче. За сада све протиче у најбољем реду, ту смо једни за друге, причамо, дружимо се. Идем дан по дан, трудим се да се што боље међусобно упознамо. Тренинзи су врло захтевни, али навикао сам на то. Знамо да се спремамо за Лигу шампиона и само нам је то у глави – пун утисака је Олањинка.

Имплементирали су задатке шефа струке Барака Бахара фудбалери нашег клуба, а Нигеријца то нарочито радује и поред тога истиче да су навијачи имали прегршт похвала на његов рачун.

Одиграли смо одличне утакмице, јер захтеве са тренинга преносимо на терен. Свакодневно тренирамо како би играли добро колективно уз индивидуалне квалитете, као што тренер тражи од нас. Играли смо против добрих противника и победили смо, све иде добро. Добио сам много похвала од навијача, али нажалост нисам могао да одговорим на све. Сад нам следи дуел против одличног ривала – екипе Фенербахчеа, са нестрпљењем чекамо меч који може да нас одведе до освајања турнира. Без обзира што је фаза припрема, веома је важно да редовно побеђујемо како би подигли самопоуздање за предстојеће изазове у Лиги шампиона и првенству.

У паузи између напорних тренинга увек се нађе времена за забаву са саиграчима.

– У слободно време играм “Фифу” са Красоом, а морам да признам да је бољи. За сада углавном он мени даје „несаницу“, јер играмо пред спавање, па се изнервирам, али настојаћу да и то променимо у будућности – уз осмех ће Олањинка.

Претходни текстЗвездини првотимци на тренинг кампу у Требињу
Следећи текстМилош Теодосић стигао у своју Црвену звезду!