Лазаревац доказао љубав према Звезди

32

Наставља Звездин караван да одушевљава становнике градова широм Србије, те је тако данас усрећио Лазаревац, који се доказао као прави црвено-бели град.

Као што је био случај у Петровцу на Млави и у Лазаревцу су нас најверније присталице Црвене звезде на прелеп начин дочекале и показале своју гостопримљивост на делу. Одмах на старту, наш аутобус је дочекан уз пуно осмеха и навијачких песама које су се ориле током читавог дружења у овом дивном граду. Велики број Звездиних навијача окупила је наша експедиција, који су са нестрпљењем чекали и помагали нашој екипи да се постави, како би што пре стали између пехара националног првенства, Купа, као и Купа европских шампиона, који је изазвао највеће одушевљење и овековечили долазак Црвене звезде у Лазаревац.

Као и у осталим градовима, највише је било фамилија са својим најмлађим члановима, што је још један доказ да је Звезда једна велика породица, а звездаши широм Србије и региона из дана у дан оправдавају наслов овогодишње турнеје караваном. Лазаревчани су чекали у реду за пултовима, а било их је 30 који су своју звездашку дужност обавили куповином, односно обновом чланске карте.

На самом крају дружења, становници Лазаревца су се захвалили нашој делегацији на прелепом дружењу и пожелели да се оно настави прво на стадиону Рајко Митић у Лиги шампиона, а онда и следеће године истим поводом.

Звездин караван већ сутра наставља свој пут када ће се вратити у Републику Српску и посетити Бијељину.

Претходни текстНа данашњи дан рођен је великан Црвене звезде Бора Станковић
Следећи текстЗа нов понтон!