Лаганији ритам и опоравак

29

Фудбалери Црвене звезде су у дану за нама одиграли сјајну утакмицу у којој су савладали Нефчи резултатом 0:4. Управо овај меч је разлог што су изабраници Барака Бахара на првом тренингу данас били подељени у две групе.

Прву групу чинили су играчи који су били стартери против Нефчија, а њима је у плану био обавезан опоравак, који је подразумевао активности у хотелу, тачније рад у теретани и боравак у велнес центру. Остатак тима је са стручним штабом у 10 часова и 30 минута по локалном времену, на терену СЦ Зенит одрадио тренинг. Тмурно, кишовито и хладно време је, као по обичају, дочекало екипу која је истрчала на терен, али чини се, по интензитету тренинга, да су управо временски услови пријали црвено-белима.

Рад на терену стартовао је лаганим истрчавањем кругова, након тога наши првотимци су имали истрчавања са високим и ниским препонама, а такође су се радиле и вежбе снаге. Тренинг је настављен игром коју сви фудбалери воле, односно популарном „шевом“, која је довољно опустила наше играче пред озбиљан рад, с обзиром на чињеницу да су након тога увежбавали завршницу и организацију акције „три на два“. Видели смо прелепе голове, али и сјајне интервенције дефанзивне линије, као и чувара мреже. Сам крај тренинга обележила је игра на два гола, на скраћеном терену уз присуство џокера.

Претходни текстТрадиција се наставља – Марко Симоновић је Звездин!
Следећи текстМарина Спасић „уништила“ Британку за своју 3. победу