Бакљада у Петровцу на Млави дочекала Звездин караван

32

Након дана паузе, Звездин караван је наставио своју турнеју, а град који смо данас обишли јесте Петровац на Млави, који је пун љубави према нашем клубу.

Невероватан спектакл су нам спремили најватренији и највернији навијачи из овог дивног града, с обзиром да су пиротехничким перформансом дочекали Звездин аутобус. Наша делегација стационирала се на Градском тргу, а на свечан начин уз бакљаду, мештани Петровца на Млави су нам помогли са постављањем фан зоне. Звезда је велика породица, а то је по ко зна који пут потврђено, с обзиром да смо усрећили бројне фамилије са најмлађим члановима, који нису спуштали осмехе са лица док су се фотографисали са пехарима титуле шампиона државе, Купа Србије, али и трофејем Купа европских шампиона освојеним у Барију, који у сваком граду изазове највеће одушевљење. Чекало се у реду за куповину, односно обнову чланске карте, а чак 88 звездаша је обавило своју дужност коју осећа према Црвеној звезди.

Пратила се и утакмица између Црвене звезде и Нефчија, те смо у великом стилу испраћени од стране мештана Петровца на Млави, с обзиром да су под утиском победе изабраника Барака Бахара од 4:0 сви били презадовољни и распевани.

Звездин караван наставља свој пут и већ сутра ће посетити Лазаревац.

Претходни текстБахар: Пресингом до победе
Следећи текстТрадиција се наставља – Марко Симоновић је Звездин!