Тема дана | Представљамо вам новог члана стручног штаба

44

У новом издању емисије „Тема дана“ упознајемо Вас са Борисом Савићем, новим чланом стручног штаба Барака Бахара који је у претходних годину дана радио као члан скаутинг службе и сам утицао на довођење фудбалера са којима сада на терену сарађује.

Бити асистент шефу стручног штаба подразумева много тога, од припреме и анализе утакмица до самог рада на терену. Ово је један веома захтеван и опширан посао, који се одвија под патронатом главног тренера, у овом случају Барака Бахара. Као што знате, имао сам заобилазан пут до места помоћника, с обзиром да сам протеклих годину дана био члан скаутинг службе Црвене звезде, док сам дошао на позив Марка Марина, али огромна је част бити асистент у овако великом клубу, те ћу дати све од себе да свој посао обављам на највећем могућем нивоу. По професији сам тренер и у скаутинг тим сам дошао како би са тренерске стране помагао приликом скаутирања и довођења играча, односно давао сам своје мишљење о фудбалерима, њиховим профилима, али и системима игре у које се они уклапају. Школовао сам се за тренера, добио сам про лиценцу, самим тим сам тежио ка томе да једног дана и постанем тренер. Са задовољством могу да кажем да је велики број играча које смо скаутирали прошле сезоне, сада са нама и биће ми част да радим са њима, а верујем да ће донети много Црвеној звезди – рекао је Борис Савић.

Како тече сарадња са Бараком Бахаром, али и бројне друге занимљивости можете сазнати у новом издању емисије „Тема дана“.

Претходни текстОд 17. јула – „Премијум“ и сезонске карте у продаји уживо
Следећи текстЗвездина „тики-така“