Природа и друштво

25

Фудбалери Црвене звезде су овог јутра, подељени у две групе, одрадили нешто другачији тренинг, с обзиром на то да се радило у теретани, а затим и у парку који спадају под комплекс хотела.

Првотимци су подељени у две групе прво радили теретани. Нема сумње да имамо сјајне услове у Санкт Петербургу, те да се изабраници Барака Бахара на најбољи могући начин спремају за Лигу шампиона. Радило се на вежбама снаге, па су тако играчи били подељени по пунктовима, вежбали у круг и заиста задовољили захтеве дела стручног штаба задуженог за физичку припрему. На половини тренинга је стигла и музика, па смо, још једном, били сведоци сјајне атмосфере у нашој екипи.

По завршетку рада у теретани, наш стручни штаб је искористио чињеницу да се у оквиру хотела налази парк и то фантастичан. Играчи су трчали у њему, и на најлепши могући начин, у природи ставили тачку на данашњи тренинг. Време нас је коначно послужило, јер није било кише, али ни сунца, него поприлично свеже, што фудбалери истичу као најлепше време за рад.

Поподне нас чека други тренинг када ће се спровести завршне припреме пред меч са Нефчијем који је на програму у суботу од 18 часова и 30 минута.

Претходни текстАлексинац оборио рекорд у Србији
Следећи текстСпајић: Озбиљно се спремамо за Лигу шампиона