Иза југа Маракане – Одржан Звездин камп

27

У понедељак, 3. јула, стартовала је друга смена великог Звездиног кампа у Београду, која ће трајати пет дана. Камп под називом „Оствари своје снове“ омогућава малишанима да поред тренинга и тестирања додатно упознају Звезду, односно њену историју, као и стадион „Рајко Митић“, што ће им остати успомена за цео живот.

Познато је да наша Омладинска школа организује кампове широм света, а у Београду се ове године, због великог интересовања, овај програм одвија у две смене. У првој смени, која је завршена 30. јуна, учествовало је 87 дечака и једна девојчица, док се за другу смену, која траје до 7. јула пријавило нешто мање малишана.

Малишанима се на отварању друге смене Звездиног кампа у Београду, обратио Никола Јелић, главни тренер Омладинске школе Црвене звезде и пожелео им пуно среће да остану у нашем клубу.

Добродошли у ФК Црвена звезда и нашу Омладинску школу. За почетак ћу вам пожелети добродошлицу, с обзиром да сте тренутно у највећем клубу у региону, а да ће са вама радити најбољи тренери. Надам се да ћете се осећати пријатно, да ћете научити неке нове ствари и да ћете се у своје клубове вратити са више фудбалског знања, а ми ћемо оне најталентованије задржати и омогућити им да се боре за тим Црвене звезде у својој селекцији. Немојте да дозволите да вас велико име нашег клуба оптерећује, слободно се опустите и све што вам не буде јасно питајте тренере и организатора кампа. Заиста вам желим пуно среће да остварите своје снове и да заиграте за први тим Звезде, као што је то урадио Дејан Јовељић – поручио је Никола Јелић малишанима.

Претходни текстПирот воли Звезду
Следећи текстОд 17. јула – „Премијум“ и сезонске карте у продаји уживо