Одрађен први тренинг у Русији

39

Након што су у раним јутарњим часовима стигли у Санкт Петербург, сместили се у хотел и имали прилике да одморе од пута, наши фудбалери су у 18 часова по локалном, односно 17 по српском времену истрчали на терен СЦ Зенит и одрадили први тренинг на припремама у Русији.

С обзиром на то да је иза њих напорно, вишечасовно путовање, изабраници Барака Бахара су тренирали лаганијим интензитетом. На самом почетку, када су се сви окупили на центру терена и поразговарали са шефом стручног штаба, имали су прилику да се загреју истрчавајући кругове, а након тога су наши играчи одрадили вежбе активације. Уследио је најзанимљивији део тренинга, када су фудбалери добијали задатке са лоптом у паровима, које је задавао Бахар. Играч који би спровео замисао тренера у дело био би победник мини дуела, док би други морао да ради склекове. Смењивали су се занимљиви задаци са лоптом, а наши првотимци су углавном успевали да испуне захтеве, док у моментима када се то није догодило, било је доста смеха и шале, што је улепшало сам тренинг, али и осликало сјајну атмосферу, која влада у редовима црвено-белих.

На самом крају овог шездесетоминутног тренинга, наши фудбалери су истрчавали дужине терена различитим интензитетом и тиме ставили тачку на рад током првог дана припрема у Русији.

Претходни текстЗвезда стигла у Русију
Следећи текстЗвездин караван обишао Врање