Караван по први пут обишао Куманово

43

Након обиласка Горњег Милановца и дана паузе, Звездин караван наставио је своју турнеју и по први пут до сада обишао Куманово у Македонији, које живи за наш клуб, а то је данас и показао.

Правим спектаклом је дочекана наша експедиција у овом прелепом граду, који је био још лепши, украшен бакљадом и димовима у црвено-белим бојама, док су се Звездине песме ориле. Обострано одушевљење владало је трочасовним дружењем, а велики број породица са својим малишанима чекали су у реду да се сликају са пехарима титуле шампиона државе, Купа Србије, али и Купа европских шампиона, који је изазвао бројне осмехе, али и покренуо чувене приче о славној генерацији нашег клуба из 1991. године. Звезда је велика породица, а то је и доказало Куманово, које је километрима далеко од Београда, али му је црвено-бела боја у срцу, али и живи и дише за Црвену звезду. Велики број куповине, односно обнове чланске карте у досадашњем току каравана остварено је данас, те је са 107 мештана овог македонског града умало оборен рекорд, који ове године држи Пожаревац са 121 учлањеним звездашем.

У великом стилу како су нас дочекали, тако су нас и испратили становници Куманова, који су направили велики број пиротехничкох перформанса и показали да заслужују да их Звезда чешће посећује, а то је била и њихова закључна порука нашој делегацији.

Након посете Куманову, наш караван се већ сутра враћа у Србију, када ће обићи Врање.

Претходни текстФлореташице и флореташи Црвене звезде шампиони Србије!
Следећи текстЗвезда стигла у Русију