Звездин караван обишао Пријепоље

16

Звездин летњи караван наставио је свој пут кроз Србију, па је тако након обиласка Чачку, данас стигао у Пријепоље где је дочекан на сјајан начин, као и у осталим градовима.

Наша експедиција се по доласку стационирала на Тргу Светог Саве испред Дома културе у Пријепољу, а Звездин аутобус је још од уласка у овај прелеп град изазвао одушевљење код мештана. Малишани, којих је и овога пута било у великом броју, нису крили осмехе са лица док су се сликали са пехарима освојеним ове сезоне, као и оним највреднијим из Барија 1991. године. Љубав према Црвеној звезди се преноси са колена на колено, те је тако учлањен завидан број нових звездаша, а они верни су обновили чланство са нашим клубом.

Пратила се утакмица Црвене звезде и Селекције Ужица у Пријепољу уз навијачке песме, а када је меч завршен, становници Пријепоља, којима је црвено-бела боја у срцу са задовољством су коментарисали прву партију нашег клуба под вођством новог шефа стручног штаба – Барака Бахара, стога је на најлепши могући начин испраћена наша експедиција, уз жеље да посетимо овај град и наредне године.

Нема предаха за Звездин летњи караван, који се већ сутра сели у Приједор.

Претходни текстБахар: Звездина деца су будућност клуба
Следећи текстАлександар Драговић нови капитен Црвене звезде