Тактика и надмудривање са Глазером

50

Фудбалере Црвене звезде сутра од 18 часова очекује прва контролна утакмица, а ривал је репрезентација Ужица, те су изабраници Барака Бахара, који ће сутра дебитовати на клупи нашег тима, данас одрадили један тренинг.

Све је почело уводним загревањем, након чега је уследила подела на две групе и чувена „шева“, што увек доноси много смеха, шале, забаве, али и лепих потеза. Послужило је то нашим фудбалерима да се загреју и да се припреме за наредних 30 минута који су били посвећени тактици.

Променио је Бахар неколико екипа, видели смо различите варијације, а како ће то све изгледати на контролној утакмици, имаћете прилику да уживо гледате на „Звезда ТВ-у. На основу тренинга, прилику ће добити и млади и искуснији играчи, тако да нема сумње да нас очекује добра утакмица.

По завршетку тренинга, играчи су остали да вежбају пенале и слободне ударце, те су се прописно надмудривали са новим чуваром мреже нашег тима Омријем Глазером. Као и увек, велику пажњу наши првотимци изазивају где год да су, те су се и сликали са малишанима који су посматрали тренинг.

Претходни текстЛековић: Свима нам је у глави Лига шампиона, максимално се спремамо
Следећи текстЗвездин караван обрадовао Чачане