Брза транзиција у фокусу

23

Фудбалери Црвене звезде ће и данас два пута изаћи на терен на Златибору, како би са успехом наставили припремни период. Јутарњи тренинг је почео од 10 часова и 45 минута и баш у тренутку када се испред терена зауставио аутобус нашег клуба отпочела је киша, међутим данас није успела да прекине тренинг црвено-белих играча, а чак их није ни ометала у преданом раду.

После заједничког загревања фудбалери Црвене звезде су подељени у две групе, те смо могли да испратимо рад на два фронта, прецизније на терену и у теретани. Екипа која је била у теретани је радила вежбе снаге, док је остатак тима, пре свега увежбавао пас игру на мањем делу терена, а потом су радили на организацији напада и одбране. Фокус је био на брзој транзицији.

Имали смо прилику да видимо и чујемо доста похвала стручног штаба на рачун наших играча, након што су успевали да затресу мрежу. Свакако је поменути део тренинга био најбитнији и највише је исцрпео наше фудбалере, с обзиром да су захтеви од њих врло високи. По ономе што смо видели можемо да претпоставимо какву ћемо Звезду гледати у јесењем делу шампионта, а верујемо да ћемо уживати у мноштву лепих голова, као што је то био случај и данас.

Голмани су радили на свом делу терена, а екипи су се прикључи код рада на завршници. Затим су се црвено-бели после још једног исцрпљујућег тренинга упутили ка хотелу, где ће након ручка уследити поподневни одмор, а затим ће се око 18 часова по други пут данас наћи на терену.

Претходни текстДва трофеја и све учињено – обавеза за нове изазове
Следећи текстЈош једна победа и титула, четврти екипни трофеј