Пораз црвено-белих у финалу Купа Србије

78

У финалу Купа Србије за жене, мечу који се играо на стадиону „Радомир Антић“ у Ужицу, Црвена звезда је изгбуила од Спартака 2:0 (1:0).

Црвено-беле су добро почеле меч, створиле неколико прилика на самом почетку, али их је гол Тијане Филиповић у 9. минуту „пресекао“. Наставиле су наше фудбалерке да прете, али нису успеле да пронађу пут до мреже Спартака. Голом у 77. минуту Сиднеј Мари Стајер је срушила снове Звездиним девојкама које су морале да се задовоље сребрним медаљама.

Медаље Црвеној звезди поделио је Бојан Павићевић, директор футсал и женских селекција ФСС, а медаље и пехар победницама Купа Србије, играчицама и стручном штабу Спартака, уручила је Сандра Сремчевић, потпредседница ФСС и председница ЖФК Црвена звезда.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СПАРТАК 0:2 (0:1)

Ужице – Стадион „Радомир Антић“. Гледалаца: 500. Судија: Јасмина Мицкоска. Стрелци: Филиповић у 9. и Стајер у 77. минуту за Спартак. Жути картони: М.Чавић (Црвена звезда), Бака, Ступар (Спартак).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Алексић, Н.Чавић, Шћепановић, Малијар (Тенков од 66. минута), Жарковић (Миловић од 36. минута), Квезада, Крстић (Поповић од 90+1. минута), М.Чавић, Сремчевић, Крајшумовић (Тошковић од 46. минута), Ђорђевић.

СПАРТАК: Костић, Бака (Ступар од 68. минута), Вучковић, Словић, Фрајтовић, Хансен, Филиповић, Илић, Павловић, Стајер, Ћирић.

Претходни текстЗвезда поставља најмодернију хибридну подлогу у Европи
Следећи текстСрпска Црња традиционално угостила Звездин караван