Иза југа Маракане – Млађи кадети и пионири шампиони

47

Селекције млађих кадета и пионира Црвене звезде које са клупе предводе Милорад Вилотић и Милан Миленковић су три, односно два кола пред крај првенства успеле да освоје лиге Београда.

Селекција млађих кадета Црвене звезде предвођена Милорадом Вилотићем успела је да освоји титулу шампиона три кола пред крај победом над Графичаром резултатом 4:0 на теренима иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“.

Најбољи у редовима Звездиних млађих кадета, био је Даворин Тошић, који је био и двоструки стрелац, док су по један гол постигли Страхиња Стојковић и Стефан Младеновски. Две асистенције је забележио Александар Љујић, а једну Матија Ђуровић.

За Црвену звезду су на мечу против Графичара играли: Бекоња, Стојковић, Маринковић, Бубања, Авдић, Манојловић, Грујић, Љујић, Мишић, Младеновски, Тошић, Боровић, Булатовић, Стојановић, Миладиновић, Пантић, Ђуровић и Столић.

У великом стилу су успели изабраници Милорада Вилотића да се оките пехаром шампиона, с обзиром да су ове сезоне савладали вечитог ривала на гостовању резултатом од чак 2:6. Да црвено-бели дечаци рођени 2007. године играју најдопадљивији фудбал у свом узрасту говори и импозантна гол разлика која износи 116:10, док је велики број играча ове сезоне заиграло и за кадете Црвене звезде, што значи да се у претходном периоду са њима радило на прави начин.

Пионирска селекција Црвене звезде предвођена Миланом Миленковићем је два кола пред крај првенства освојила титулу и тако обезбедила пласман на завршни турнир Србије који ће се играти у периоду од 9. до 11. јуна у Старој Пазови.

Блистао је млади Алекса Дамјановић на утакмици против Бродарца и хет-триком практично потписао то да ће дечаци рођени 2008. године освојити шампионат. Победу је само потврдио поготком Лука Зарић за коначних 1:4 и мирну припрему за завршни турнир.

За Звезду су на мечу наступили: Станковић, Ћопић, Вранић, Николић, Журић, Костов, Штулић, Зарић, Суботић, Шарић, Дамјановић, док су прилику с клупе дочекали Тамбурић, Паповић, Петровић, Спасојевић, Карановић и Јовичић.

Прилику да поздравите наше шампионе имаћете већ у недељу од 18 часова када ће млађи кадети дочекати Бродарац, односно истог дана у 11 пионири одмеравају снаге са новобеоградским Радничким и све то на теренима иза југа Маракане.

Претходни текстТема дана | Запослени у Звезди одиграли ревијални меч на терену Маракане
Следећи текстШабац путем каравана доказао верност Звезди