Зрењанин поручио: “Учлани се, буди део Звезде!”

26

Велики летњи караван нашег клуба је данас у поподневним часовима посетио звездаше из Зрењанина, који су послали јасну поруку свим заљубљеницима у црвено-беле боје да се учлане у клуб и постану део Звездине породице.

У послеподневним часовима аутобус са клупским обележјима Црвене звезде је кренуо пут Зрањанина у јасној намери да обрадује све навијаче нашег клуба из овог места. При доласку на Трг слободе нешто мало пре 18 часова, делегација нашег клуба је брзо и ефикасно поставила фан зону где су изложени пехари. Трофеј Лиге шампиона је одмах изазвао реакције одушевљења код свих присутних звездаша, а гужва је брзо настала пред пултом за чланство.

Најватреније присталице су путем транспарента јасно истакле поруку: “Учлани се, буди део Звезде”, те је Зрењанин повећао број наших чланова за 61 навијача.

Као што је то био случај дан раније у Старој Пазови, нешто лошији временски услови и киша нису спречили навијаче да се одазову у великом броју. Поново су предњачили малишани који су напросто уживали у дружењу и гласно певали стихове из добро познатих Звездиних песама. Деца нису могла да сакрију осмехе са лица и упуте поздрав нашој камери, која је помно пратила сва дешавања у околини фан зоне. Такође, приликом фотографисања звездаша са трофејем националног првенства, Купа Србије и најквалитетнијег клупског такмичења у Европи настајале су успомене за све присутне становнике Зрењанина који су се одазвали акцији.

Караван већ сутра наставља пут када ћемо посетити звездаше из Шапца, те им се захвалити за велику подршку у сезони иза нас.

Претходни текстФилип Јовановић на корак до медаље у Аустрији
Следећи текстЗвездини џудисти за понос на Европским школским борилачким играма