Звезда подигла шести шампионски пехар у низу

43

Фудбалери Црвене звезде су на доминантан начин освојили 34. шампионску титулу, шест кола пре краја првенства, а додела трофеја намењеног најбољој екипи Суперлиге Србије у сезони 2022/23 је организована након седмог кола плеј-офа и утакмице против Новог Пазара, којом је спуштена завеса на још једну историјску годину нашег клуба.

Прослава шесте узастопне титуле, али и историјске треће дупле круне у низу је одржана на стадиону “Рајко Митић” пред више од 35 хиљада навијача Црвене звезде. Након последњег судијског звиждука у такмичарској сезони 2022/23 на главом терену Маракане је уприличена додела медаља. Црвено-бели момци који су награђени за уложен огроман труд у претходних готово 11 месеци.

Пехар намењен прваку државе је предат капитену Милану Борјану, који га је шампионски подигао високо у небо, чиме је још једном потврдио да наша Звезда сија златним сјајем. У правој породичној атмосфери славље су црвено-бели наставили поздрављањем навијача који су се налазили на трибинама Маракане, али и почасним кругом, којим су се захвалили звездашима на великој подршци и опростили се од још једне сјајне такмичарске године.

Шампионским сликањем је и званично завршена сезона 2022/23, која ће свим звездашима остати у лепом сећању, а верујемо да ћемо заједно са нашом Црвеном звездом у наредној години створити још лепше успомене.

Претходни текстВујко : Честитке шампионској Звезди
Следећи текстБорјан: Звездаши су показали да су број један у свету