Црвено-беле вицешампионке Србије

41

Фудбалерке Црвене звезде нису успеле да савладају Спартак и домогну се титуле шампиона. Црвено-беле су у директном дуелу две првопласиране екипе одиграле нерешено са Суботичанкама 1:1 у последњем колу плеј-офа Суперлиге Србије.

Наше девојке су дале свој максимум, биле надомак прве титуле шампиона Србије, али је на крају остало нерешено, па су морале да се задовоље вицешампионском титулом. Завршиле су такмичење са истим бројем бодова, али је Спартак због боље гол разлике одбранио пехар.

Домаће су дошле до вођства у 18. минуту голом Ћирићеве. Звезда је успела да изједначи у 75. минуту меча, а стрелац је била Анђела Крстић. Покушавале су црвено-беле да дођу до гола који би им донео титулу, али нису успеле.

СПАРТАК – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:1 (1:0)

Суботица – Градски стадион. Гледалаца: 400. Судија: Марина Живковић. Стрелци: Ћирић у 18. минуту за Спартак, Крстић у 75. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Илић, Марковић (Спартак), Жарковић, Н.Чавић (Црвена звезда). Црвени картон: Еремић у 87. минуту (Црвена звезда).

СПАРТАК: Костић, Бака (Ступар од 87. минута), Вучковић, Столић, Фрајтовић, Хансен, Филиповић, Илић, Павловић, Стајер, Ћирић (Марковић од 90. минута).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић, Жарковић, Квезада (Малијар од 54. минута), Крстић, М.Чавић, Сремчевић, Миловић (Тенков од 69. минута), Тошковић (Крајшумовић од 54. минута), Ђорђевић.

Претходни текстМилуновић: Навијачи били ветар у леђа целе сезоне
Следећи текстВујко : Честитке шампионској Звезди