Борјан: Звездаши, дођите да у породичној атмосфери прославимо титулу и покажемо хуманост

24

Пред фудбалерима Црвене звезде је изазов освајања Купа Србије, а финална утакмица против екипе Чукаричког се игра у четвртак од 21 час, док ће 28. маја црвено-бели прославити 34. титулу на стадиону „Рајко Митић“. Капитен наше екипе – Милан Борјан је сигуран у сјајну подршку са трибина на преостала два меча до краја сезоне.

Поносан сам на шесту узастопну титулу, коју сам освојио од доласка у клуб. Није увек било лако, али смо знали да у сваком тренутку имамо подршку наше нејверније публике. На терен излазимо са мишљу да је наш задатак да усрећимо људе који су дошли на стадион, а тиме ћемо се водити и на преостале две утакмице. Очекује нас финале купа, изузетно битан меч, којим бисмо заокружили још једну историјску сезону. После само три дана је и последње коло Суперлиге Србије, када ћемо прославити 34. титулу, верујем у сјајној атмосфери и пред испуњеном Мараканом– истакао је Милан Борјан.

Навијачи Црвене звезде хуманост показују на сваком кораку, а капитен црвено-белих позива све звездаше да покажу да имају велико срце, учествују у акцији нашег клуба и обезбеде барјаке од чије ће продаје део новца бити дониран за инфузомате.

Улаз је бесплатан, надамо се и лепом времену, како би навијачи могли у потпуности да уживају. Клуб је покренуо сјајну акцију, којом потврђујемо да смо друштвено-одговорни. Желимо да видимо прелепу слику Маракане као што је то било претходне године и кореографију са барјацима која је феноменална. Продаја барјака има и хуманитарни карактер, што је изузетно значајно, зато позивам све звездаше да обезбеде реквизит на време, буду део прославе 34. титуле, покажу хуманост и потврде величину наше црвено-беле породице – закључио је Милан Борјан.

Претходни текстМедаље препонашима и спринтеру у Загребу
Следећи текстЗвездине сениорке најбоље на Президент Купу