Звездине легенде на прослави 34. титуле

53

Фудбалери Црвене звезде су доминирали у националном првенству током целе сезоне, а утакмица против Новог Пазара је права прилика да поздравимо шампиона. У недељу, 28. маја ће на стадиону “Рајко Митић” бити и преко 100 некадашњих асови нашег клуба који знају како се освајају титуле у црвено-белом дресу.

Прославу шесте узастопне титуле ће увеличати представници практично свих Звездиних генерација, почев од Душана Маравића, Драгана Џајића, преко Јована Кулета Аћимовића, Владимира Петровић, Дулета Савића, представника чувене генерације која је савладала Реал Мадрид, Жарка Ђуровића, као и фудбалери који су са Звездом поставили европски прваци ( о томе ћемо више писати наредних дана). Маракану ће 28. маја посетити и Зоран Јовичић – стрелац на утакмици против Барселоне, као и фудбалери који су били део Звезде до генерације из 2014. и Драгана Мрђе. Очекује се долазак и многих других бивших играча, преко 100 некадашњих фудбалера.

Улаз на утакмицу која почиње од 19 часова је бесплатан, а сви звездаши ће имати прилику да аплаузима и сјајном кореографијом у којој ће учествовати сваки навијач на стадиону поздраве будуће учеснике Лиге шампиона.

Бивши фудбалери који су се некада борили и остављали срце на терену за црвено-беле боје ће на делу показати зашто је наш клуб посебан. У улози дванаестог играча – навијача, које очекујемо у великом броју, ће се наћи и легенде Црвене звезде, што ће бити још само једна потврда да је Звезда велика породица.

Звездаши, обезбедите барјаке на време, видимо се на Маракани!

Претходни текстЗвездини бисери – Сјајни кадети
Следећи текстНикола Топић у најбољој петроци АНГТ Топ 8 турнриа