Ераковић: Прослава титуле на Маракани се памти цео живот

36

Фудбалери Црвене звезде ће у недељу 28. маја од 19 часова прославити освајање 34. шампионске титуле, а уједно и дочекати Нови Пазар на утакмици за коју је улаз бесплатан.

Целе сезоне чекамо тај дан, да пред пуном Мараканом подигнемо пехар, а биће много лепши осећај ако у међувремену освојимо и Куп Србије. Сигуран сам да за звездаше нема лепшег поподнева од проведеног на Маракани, а кад се узме у обзир да је улаз на утакмицу бесплатан, биће пуне трибине. Што се нас тиче, биће то сјајна прилика да заокружимо врхунску сезону и још једном, добром партијом, обрадујемо звездаше. Свака утакмица је битна, показали смо то након што смо и математички обезбедили титулу, наставилии смо да играмо на високом нивоу и бележимо добре резултате. Нема разлога да другачије буде на прослави титуле – почео је Ераковић.

Млади дефанзивац се навикао на трофеје у Звезди…

Три године сам у првом тиму, освојио сам три титуле и два купа, за сад, а надам се да ћу следеће недеље потврдити максималан учинак. Чекају нас две одличне утакмице, Чукарички је наоштрен да освоји куп, а сигурно да и Нови Пазар жели да се покаже пред пуном Мараканом и кад су све очи јавности упрте у њих. Лично, памтим сваку прославу титуле, буде то увек на леп начин обележено, прави звездашки дан, тако да позивам навијаче да дођу 28. маја и увеличају догађај. Била је ово сјајна фудбалска година за нас и желим да је у том маниру и завршимо – истакао је Ераковић.

Претходни текстНикола Топић у најбољој петроци АНГТ Топ 8 турнриа
Следећи текстЗвезда поражена и у Београду у финалу плеј-офа