Милојевић: Опустили смо се после гола

50

Ремизирали су фудбалери Црвене звезде на гостовању резултатом 1:1 у оквиру шестог кола плеј-офа Суперлиге Србије, а утиске после меча изнео је шеф стручног штаба Милош Милојевић.

Било је много промена, требало нам је времена да се уходамо, уз то смо играли на сувом и тврдом терену који је неповољан за фудбал и више одговара тиму који се брани. Упркос томе, створили смо доста прилика, али проблем реализације је нешто с чим се често сусрећемо и треба да се анализира због чега је то тако. До сада смо на страни побеђивали кад смо чврсти и организовани, на тај начин смо и стигли до гола, али смо се потом опустили и, како то обично бива у фудбалу, казнили су нас. Резултат 1:1 је праведан – почео је Милојевић.

Звезду у четвртак од 21 час очекује финале Купа Србије на Маракани, а ривал је Чукарички.

– Треба нам другачији приступ и мотивација за тај меч. Играћемо, надам се, пред пуном Мараканом против добре екипе где ћемо се потрудити да будемо прави када је то најпотребније. Играчи морају да се мотивишу и спреме психолошки и енергетски.

Навијачи су и данас у великом броју дошли у Крагујевац да бодре своју Звезду.

Што се тиче подршке, била је ту читаве сезоне, без обзира на то да ли смо домаћини или гости. Нема замерки, осим да кажем да ми је жао што нисмо победили – рекао је Милојевић.

Претходни текстРаднички 1923 – Црвена звезда 1:1 (0:0)
Следећи текстЗвезда убедљива за крај сезоне