Барак Бахар нови тренер Црвене звезде!

48

ФК Црвена звезда са великим задовољством обавештава јавност да је нови тренер нашег клуба израелски стручњак Барак Бахар, који је парафирао трогодишњи уговор.

Бахар је рођен 21. септембра 1979. године, а тренерску каријеру започео је у Ирони Кирјат Шмони, где је стартовао као асистент, да би убрзо у потпуности преузео тим и освојио Куп Израела. Већ 2015. године прави искорак, постаје тренер Хапоел Бер Шеве и осваја три шампионске титуле, као и два Суперкупа. Није то могло да прође незапажено, па је сео на клупу Макабија из Хаифе и за три сезоне, освојио исто толико титула, као и још један Суперкуп. У актуелној сезони је успео да са Макабијем у квалификацијама за Лигу шампиона елиминише Олимпијакос, Аполон и управо Црвену звезду, да би у групној фази уписао тријумф против чувеног Јувентуса.

Нема сумње да је реч о једном од најперспективнијих тренера у Европи, који је већ освојио 10 трофеја, тако да, Звезду чека изузетно нападачки фудбал у сезони која је пред нама.

Бараку желимо добродошлицу и верујемо да ће у годинама које су пред нама остваривати велике резултате са нашом Црвеном звездом!

Претходни текстАНГТ Ф8: Пораз од Барселоне, у суботу са Панатинаикосом
Следећи текстКупи барјак, буди хуман и прослави Звездину титулу