Маракана, место за породицу

59

ФК Црвена звезда је у претходном периоду, мноштвом акција, показао да је Маракана право место за малишане и њихове родитеље, како би провели сјајно спортско поподне и кућама отишли пуни успомена.

Акција у којој деца из читаве Србије долазе на Маракану како би подржали вољени клуб, али и доносе плакате у којима треба да искажу своју креативност, је потпуно „купила“ малишане. Са широким осмесима, на претходним мечевима, деца су показала колико воле Звезду, а награда је била сјајна – упознавање и сликање са црвено-белим првотимцима. Чини се да ће клуб из Љутице Богдана то увести као устаљену праксу, а малишани су у претходном периоду могли да упознају Катаија, Иванића, Борјана и друге ведете.

Како би деца могла да приуште посету Маракани, те како би суботње поподне постало устаљено међу звездашима у смислу доласка на стадион, Звезда је отворила капије за све малишане до 12 година, који су, уз присуство родитеља, бесплатно бодрили црвено-беле. Била је то прелепа слика на трибинама које су врвеле од породичне атмосфере у моментима када је Звезда уписивала 34. укупно и шесту титулу у низу, али и утакцмицама које су уследиле.

О традиционалној „фан зони“ коју Звезда организује пред сваку домаћу утакмицу у првенству је излишно и причати, међутим, и она је врвела од деце током целе сезоне. Аниматори су увек били спремни да улепшају дружење и помагну малишанима при изради плаката, уз исцртавање лица и бројне занимљиве игрице у којима су деца у пратњи родитеља уживала.

Претходни текстЗашто појединци мисле да су изнад свих у АБА лиги?
Следећи текстСтигло појачање Звездиним веслачима