Младост и будућност – 11 нових потписа

45

Младост је будућност, а то је потврдио и данашњи догађај који је одржан у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ када је девет младих играча наше фудбалске академије потписало професионалне уговоре, док су два фудбалера Омладинске школе продужила сарадњу са вољеним клубом.

Уговоре су продужили: Лука Стојсављевић (2005, леви бек) и Немања Видојевић (2004, штопер).

Нови професионалци нашег клуба су: Иван Никчевић (2004, шпиц), Лука Сандуловић (2004, крилни нападач), Лука Бубања (2005, леви бек), Душан Вишњић (2006, голман), Андреј Павловић (2007, штопер), Ђорђе Ранковић (2007, крило), Павле Штулић (2008, офанзивни везни), Леон Ивановић (2008, леви бек), Ђорђе Вранић (2008, штопер).

Младим талентима Црвене звезде се обратио председник клуба Светозар Мијаиловић.

Данас је велики дан за децу која потписују професионалне уговоре, за њихове родитеље и најближе чланове породице. Ово је свечани тренутак, али и тежак почетак остваривања фудбалске каријере и први корак који су деца која ће данас потписати уговоре заслужила својим радом и односом према фудбалу као спорту. Како бисте постали врхунски фудбалери, морате уложити много рада и труда. То је само један сегмент циља који сте ви као људи поставили, као и ваши родитељи који вас безусловно подржавају. Други важан сегмент је, како бисте израсли у личности за пример је ваше образовање. Без тога нема успешне каријере и у заблуди су сви они који мисле да је само играње фудбала решење у животу. Ретки су они који се могу похвалити врхунском каријером, а да се нису остварили и у овом другом сегменту који је јако битан за живот. Биће потребан напоран рад, о томе ће вам више говорити тренери, као што су то и чинили до сад. Моје је само да упозорим родитеље, да од њихове деце све зависи, зато им се посветите, јер ће то бити најбоља инвестиција коју ћете у животу имати. Црвена звезда жели да пружи шансу сваком момку који има циљ да на крају заврши у првом тиму нашег клуба, али и добре услове за њихов развој. Фудбал је веома присутан у нашој земљи, као и у целом свету и сва знања која се овде стекну, ако се и примене у нашем клубу, што је жеља за сву децу која потпишу уговор оствариће се циљ. Желим вам срећу, здравље и даље усавршавање. Нека вам је са срећом први уговор, а верујем да ћете их у животу имати још много – истакао је Светозар Мијаиловић.

Претходни текстЗвездаши, испуните трибине у недељу и помозите нашем тиму на старту полуфинала
Следећи текстЗвездини бисери – Расположени омладинци и кадети