Голом Нине Чавић Звезда славила у дербију против Спартака

52

Фудбалерке Црвене звезде савладале су лидера на табели Спартак са 1:0 у 3. колу плеј-офа Суперлиге Србије и на тај начин се изједначиле на табели са екипом из Суботице.

Једини гол на мечу постигла је Нина Чавић у 18. минуту када је после одлично изведеног корнера Софије Сремчевић надвисила у скоку противнице и главом спровела лопту у мрежу.

Овим тријумфом црвено-беле су се изједначиле са Спартаком на табели, али Суботичанке имају бољу гол разлику, па за сада остају на челу табеле. Остало је још три кола до краја првенства и сада је дефинитивно да ће шампиона Србије одлучити меч у последњем колу када се ове две екипе састају у Суботици.

Црвена звезда наредног викенда у 4. колу плеј-офа гостује ТСЦ-у у Кањижи.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СПАРТАК 1:0 (1:0)

Београд – Стадион: „Рајко Митић“ – југ вештачка трава. Судија: Јелена Цветковић. Стрелац: Нина Чавић у 18. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Жарковић, Ђорђевић, Тошковић, Сремчевић (Црвена звезда), Павловић, Ступар, Хансен (Спартак).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић (Миловић од 76. минута), Малијар (Тенков од 90+3. минута), Жарковић, Крстић, М.Чавић, Сремчевић, Тошковић, Крајшумовић (Поповић од 60. минута), Ђорђевић.

СПАРТАК: Костић, Бака, Вучковић, Словић, Мерсадо Хансен, Фрајтовић, Филиповић, Илић (Ћирић од 46. минута), Павловић, Ступар, Стајер (Марковић од 82. минута).

Претходни текстРукометашице славиле у Смедереву и дошле на корак од повратка у Аркус лигу
Следећи текстПочиње борба за првака јуниорског шампионата