Звезда прва у Европи обезбедила Лигу шампиона!

56

Фудбалери Црвене звезде су остварили велики успех, с обзиром на то да су освајањем титуле првака обезбедили групну фазу Лиге шампиона за наредну сезону. Оно што даје посебну драж овом успеху је то да смо, за сада, једини познати учесник елитног клупског такмичења за сезону 2023/24.

Звезда је шампион! Чета Милоша Милојевића је и математички обезбедила освајање шампионске титуле и то после првог кола плеј-офа, а све то говори да ће се мушема трести на Маракани наредне сезоне, тачније, већ у септембру. Звезда је за сада једини познати учесник елитног такмичења, а како се сезона буде приближавала крају, још многи европски великани букираће своје место у Лиги шампиона. Може се рећи да смо, за овај успех, сами себи асистирали, с обзиром на то да је коефицијент који су домаћи клубови, али пре свега Црвена звезда, бележили у претходним годинама, допринели до тога да Србија има директног представника у Лиги шампиона, док ће вицепрвак у квалификације.

После 31 одиграног меча, имамо 27 победа и четири ремија, уз гол разлику 85:15. До краја сезоне, очекује нас шест утакмица у Суперлиги, као и четвртфинале Купа, а надамо се и полуфинале, па затим и финале, јер би се освајањем треће узастопне дупле круне, ова генерација златним словима уписала у историју Црвене звезде.

Претходни текстЗвезда је шампион!
Следећи текстПешић: Хвала навијачима, лепо је бити шампион