Два велика признања за Катаија

35

Александар Катаи је стигао до 200 утакмица и 100 голова наступајући за Црвену звезду, а дрес, односно плакету му је уручио наш технички директор Марко Марин.

Нема дилеме да је и ово сезона Александра Катаија. И када се чини да ће тешко успети да надмаши оно што је учинио у такмичарској години за нама, увек нас пријатно изненади и направи искорак. Катаи је, променом начина рачунања броја утакмица (сада, и пријатељске рачунамо као званичне), стигао до 226 утакмица и 113 голова. Да је реч о једном од најбољих фудбалера Црвене звезде у 21. веку говори чињеница да је стигао до 101 гола на такмичарским утакмицама, што је несвакидашње достигнуће и што га ставља на девето место вечне листе стрелаца нашег клуба.

Катаију је дрес, али и плакету уручио Марко Марин, један од најбољих фудбалера који су носили дрес Црвене звезде у 21. веку и неко ко је апсолутни миљеник навијача. Магико је ове сезоне одиграо 41 такмичарску утакмицу и уписао 19 голова уз 11 асистенција. Налази се на челу листе стрелаца Суперлиге Србије са 17 постигнутих голова, што би могло да доведе до тога да по други пут у каријеру буде „златна копачка“ првенства.

Претходни текстБорјану уручен дрес 300
Следећи текстЦрвена звезда – ТСЦ 4:1 (1:1)