Сними влог у суботу и учествуј у раду „Звезда кидс“ канала

23

ФК Црвена звезда вас позива да на утакмици против ТСЦ-а, снимите влог и пошаљете нам, а најбољи ћемо објавити на нашем Јутјуб каналу „Звезда кидс“.

Наставља Црвена звезда да води рачуна о малишанима, а након што смо отворили улаз на стадион за децу до 12 година и поновили наградну игру у којој ће најкреативнији банер, довести до тога, да неко од вас упозна наше првотимце, ту се нисмо зауставили. Наиме, сада ћете имати прилику да учествујете у раду нашег канала. Све што вам је неопходно је телефон и креативност. Слободно се опустите и осмислите ваш концепт влога, а најбољи ће бити објављен наредне недеље на нашем каналу. Оно што треба да нагласимо је да клип снимате тако да вам телефон буде положен.

Након што снимите влог, садржај можете да подигнете на: https://wetransfer.com/, а затим нам линк пошаљете у приватној поруци на Инстаграм налогу – Звезда кидс или на мејл адресу office@crvenazvezdafk.com. Ми ћемо са задовољством погледати све ваше влогове, а најбољи ћемо објавити на нашем Јутјуб каналу.

Такође, позивамо вас и да делове влогова које снимите, слободно качите на ваше Инстаграм сторије или објаве, а ми ћемо их, са задовољством, репостовати.

Покажите вашу маштовитост, учествујте у раду „Звезда кидс канала“ и видимо се на Маракани!

Претходни текстБесплатан улаз против ТСЦ за децу до 12 година
Следећи текстАБА У19: Јуниори Црвене звезде други на овогодишњем турниру у Лакташима