Звездаши питају | Александар Пешић

121

У новом издању емисије „Звездаши питају“ имате прилику да чујете одговоре Александра Пешића на све оно што вас је занимало. Популарни Шиља и наш стандардни голгетер нас је много пута ове сезоне обрадовао својим погоцима, а сада ћете имати прилику да га боље упознате кроз одговоре на питања које сте му управо ви поставили.

Пешић је рођен 21. маја 1992. године у Нишу, а каријеру је започео управо у Радничком из свог града. Пре првог доласка у Црвену звезду наступао је за грчки ОФИ, Шериф из Тираспоља, Јагодину и Тулуз. Сјајан утисак је оставио у првом мандату у црвено-белом дресу, био најбољи стрелац Суперлиге 2017/18 и постигао веома битан погодак против Краснодара у Русији у плеј офу за улазак у Лигу Европе. Након тога је бранио боје Ал Итихада, Сеула, Макабија из Тел Авива, као и Карагумрука из кога је по други пут у каријери појачао наш тим.

Одиграо је укупно 85 такмичарских мечева за Црвену звезду, постигао 42 поготка уз 28 асистенција. Надомак је да са Звездом освоји другу титулу шампиона државе, али и своју прву дуплу круну. Уживајте у његовим одговорима у новом издању емисије „Звездаши питају“.

Претходни текстЗвезда пета на Финалном турниру Дунав лиге
Следећи текстЗвездини првотимци брусе форму на ОТЦ у Мађарској