Рутинска победа црвено-белих

60

Фудбалерке Црвене звезде убедљиво су започеле плеј-оф Суперлиге Србије пошто су у 1. колу савладале ТСЦ из Кањиже резултатом 4:0.

Црвено-беле су повеле голом Квинли Мирел Квезада у 33. минуту, а три минута касније у стрелце се уписала и Анђела Крстић. До трећег гола наше фудбалерке су чекале до 81. минута када је прецизна била Ања Јестровић. Тачку на победу Црвене звезде ставила је Мина Чавић у трећем минуту надокнаде времена.

Звездине даме су тако сачувале корак за водећим Спартаком који има три бода више. У 2. колу крајем априла црвено-беле гостују Слоги у Земуну.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ТСЦ 4:0 (2:0)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ вештачка трава. Судија: Зорана Стоиљковић. Стрелци: Квезада у 33, Крстић у 36, Јестровић у 81. и Мина Чавић у 90+3. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Јовановић, Божић (ТСЦ).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Алексић, Н.Чавић, Шћепановић, Жарковић (Малијар од 46. минута), Квезада (Матејић од 55. минута), Крстић (Миловић од 65. минута), М.Чавић, Тенков (Јестровић од 65. минута), Сремчевић, Тошковић (Крајшумовић од 46. минута), Ђорђевић.

ТСЦ: А.Вешић, Кецман (Божић од 65. минута), Јовановић (Кривокапић од 77. минута), Маговчевић, Белован, Силуши (М.Вешић од 77. минута), Марјановић, Ђурђевац, Андрић (Червенак од 86. минута), Дробњак, Вујадиновић (Ивошевић од 86. минута).

Претходни текстЗвездини првотимци брусе форму на ОТЦ у Мађарској
Следећи текстЗвездини џудисти најбољи на Меморијалу „Срђан Чолић“