Звездина ревија | Резултат није споран – стрелац Друлић Горан

34

У новом издању емисије „Звездина ревија“ вам доносимо причу о Горану Друлићу, једном од најталентованијих фудбалера своје генерације у скоријој прошлости Црвене звезде. Присетићемо се на његове невероватне партије у црвено-белом дресу, као и 2001. године када је за тим света одиграо меч против репрезентације Румуније.

Популарни Друла је крајем деведесетих и почетком две хиљадитих година важио за једног од најталентованијег и најперспективнијег нападача у Европи. Навијачи Црвене звезде се радо сећају његових голова, поготово против Лестера, али и против Селте Виго, када је постигао хет-трик на гостовању у Шпанији. За „Звездину ревију“ је говорио 2001. године о опоравку након дуге паузе.

Могу да кажем да сам имао веома тежак период када сам оперисао колено. Вратио сам се на терен прошлог лета и уз помоћ људи у клубу, тренера Муслина, саиграча и навијача – успео сам да се вратим головима. – истакао је Друлић тада.

У емисији „Звездина ревија“ можете чути како се Друла осећао када је дебитовао за репрезентацију Југославије, као и колико му је Звезда пружила у животу и каријери.

Претходни текстЧас фудбала кадета за врх табеле
Следећи текстЗвездин подмладак најбољи на Меморијалу Владан Петровић