Александар Катаи најбољи играч 28. кола

62

Нема дилеме да је Александар Катаи, са два поготка, био веома запажен у тријумфу Црвене звезде над новосадском Младости (4:2), а додатна потврда стигла је од компаније „Моцарт“ која је виспреном дриблеру уручила признање за најбољег играча 28. кола Суперлиге Србије.

Не само да је Катаи према статистичкој платформи ИнСтат уписао највећи индекс од свих актера на мечу одиграном минулог викенда, већ се издвојио и као најбољи фудбалер 28. кола. Са два поготка, дриблер је, и отворио и затворио меч. Прво је у 16. минуту сјајно реаговао на додавање Пешића и клизећим стартом послао лопту у мрежу, да би у надокнади времена искористио пас Букарија и резантним ударцем ставио тачку на сусрет.

Пред утакмицу са Спартаком, Катаију је уручена награда у износу од 50 хиљада динара која ће бити усмерена за лечење Анастасије Спасић.

Анастасија Спасић је рођена као здрава беба, иако се родила на самом почетку деветог месеца трудноће, са малом килажом, од свега 1.850 грама. Родитељи су приметили благо ненапредовање у њеном физичком развоју, када ни после шестог месеца Анастасија није могла да седи, нити да се подиже на руке. Од тада до данас, мала Анастасија није направила своје прве кораке. Редовно посећује клинике, бање и специјалисте надајући се да ће медицина помоћи њеном нормалном одрастању. Анастасији су неопходна средства за даље физикалне терапије, логопедске и дефектолошке третмане, као и средства за трансплантацију матичним ћелијама за које тренутно недостаје око 8.000 евра.

Позивамо вас да се прикључите акцији и помогнете малој Анастасији слањем СМС поруке садржине 6 на 3800.

Динарски рачун: 160-6000001470099-51
Девизни рачун: 160-6000001473818-49

Претходни текстБорјан: 300 утакмица у Звезди? Част и привилегија!
Следећи текстБициклиста Лав Матић на џудо постољу