Најава преноса – Омладинци и кадети чекају Бродарац

47

Јуниорска селекција Црвене звезде ће у суботу од 10 часова дочекати Бродарац, док ће се кадети нашег клуба истог дана састати са претходно наведеним противником од 15 часова и 30 минута. Сениорски тим Графичара ће на теренима иза југа Маракане, од 12 сати угостити Раднички са Новог Београда. Све дуеле ћете бити у прилици да гледате на Звезда ТВ-у.

Мартовска репрезентативна пауза је завршена, те се редовним првенственим обавезама враћају фудбалери Зорана Рендулића. Свежи и пуни елана црвено-бели момци ће одмерити снаге са ривалом који им је остао “дужан”. Наиме дуел између Бродараца и Црвене звезде у јесењем делу шампионата окончан је ремијем (2:2), а стрелац оба гола за наш клуб је био Стефан Пиргић. Нема дилеме да ће у наредни меч наши бисери ући са прегршт самопоуздања, с обзиром да је чак девет младих играча наступило за први тим у пријатељској утакмици против Модриче у Републици Српској.

У трку за шампионску титулу, после двонедељне паузе, крећу и кадети Црвене звезде. Осам младих фудбалера нашег клуба је у претходним данима водило национални тим Србије до 17 година до пласмана на Европско првенство, те смо уверени да ће бити максимално мотивисани да са матичним клубом наставе низ успеха и позитивних резултата. Сусрет из првог дела сезоне између екипе са Старог сајмишта и наше Звезде је завршен победом црвено-белих са 1:4. Стрелци за чету Слађана Николића су били Давид Ђурић, Вељко Вукојевић, Вукашин Ивановић и Вељко Вукојевић.

У снажном је ритму екипа са Сењака, али је низ од две везане победе прекинула у претходном колу када је гостовала ГФК Слободи из Ужица. Меч је завршен победом домаћина са 2:1, а једини стрелац за “љубичасте” је био Павле Ивеља. Без обзира на мање позитиван резултат Графичар је и даље у трци за бараж и пласман у елитни ранг српског фудбала. Тренутно са 44 бода заузима треће место, док је будући ривал, новобеоградски Раднички на деоби 12. позиције са 31 бодом. У веома турбулентној утакмици одиграној на стадиону код Тошиног бунара славио је домаћи тим, у јесењем делу сезоне са 2:1, а за тим Марка Неђића тада је погодио капитен Луис Ибањез.

Распоред утакмица:

Субота, 10 часова, омладинци – Црвена звезда – Бродарац (уживо Звезда ТВ)
Субота, 12 часова, пионири – Вождовац – Црвена звезда
Субота, 13 часова, ПЛС – Графичар – Раднички НБ (уживо Звезда ТВ)
Субота, 13 часова, омладинци – Напредак – Графичар
Субота, 15 часова и 30 минута, кадети – Црвена звезда – Бродарац (уживо Звезда ТВ)
Субота, 15 часова и 30 минута, кадети – Напредак – Графичар
Субота, 16 часова, млађи кадети – Оле – Црвена звезда
Субота, 20 часова, петлићи – Црвена звезда – Трудбеник
Субота, 20 часова и 30 минута, млађи пионири – Црвена звезда – Телеоптик

Недеља, 10 часова, пионири – Бродарац – Графичар
Недеља, 11 часова, млађи кадети – Графичар – Партизан
Недеља, 13 часова, млађи пионири – Графичар – Жарково
Недеља, 15 часова, млађи пионири – Графичар – Колубара

Понедељак, 14 часова, млађи омладинци – Бродарац – Графичар

Претходни текстЗвездине даме на конференцији „Жене и спорт“
Следећи текстАНГТ: Топић доминирао, Црвена звезда кренула победом