Кикс омладинаца

66

Јуниорска селекција Црвене звезде поражена је на теренима иза југа Маракане резултатом 0:1 од Новог Пазара, у оквиру 19. кола првенства.

Црвена звезда – Нови Пазар 0:1 (0:1)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Игор Ковачевић.

Стрелац: Броња у 30. минуту.

Жути картони: Бамигбоје, Адешина (Нови Пазар).

Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Голдин, Лечић, Марић, Матић (од 46. Стојсављевић), Мирановић, Радоњић (од 46. Иванковић), Бошковић (од 81. Добли), Кривокапић (од 72. Сандуловић), Пиргић, Брајић (од 46. Ивић).

Нови Пазар: Кахримановић, Ђекић, Коничанин, Џ. Мулић, Јелић, Броња (од 70. Куртановић), Демировић (од 64. Колашинац), Ш. Мулић (од 85. Ристовић), Адешина, Јуковић (од 70. Бралић), Бамигбоје (од 90. Хаџимујевић) .

Покушавала је Звезда од старта меча да кроз пас игру дође до изгледних прилике за гол, те настави добру серију започету прошлог викенда када је у Крушевцу савладан Напредак са 0:5. Међутим, гости као изузетно чврста екипа, су одлично стајали и успевали да одољевају налетима нашег тима. Прву конкретну прилику имао је Бошковић када је у 15. минуту из одбитка, након продора Кривокапића гађао тик поред стативе.

Покушавао је и Пиргић, момак у ког су све очи биле упрте, с обзиром на то да је и капитен, и најбољи стрелац и најбољи асистент у тиму, али су гости потпуно неочекивано дошли до предности. Играо се 30. минут када је Броња прошао по левом боку и шутирао, а лопта на путу до гола закачила Мирановића и преварила Миладиновића.

Мењао је Рендулић већ на полувремену, а управо је резервиста Иванковић унео живост када је у 47. минуту избацио Пиргића пред Кахримановића, али је Ђекић у последњем тренутку интервенисао. Претио је и вихорни Кривокапић по десном боку, али су у добром блоку стајали гости у неколико наврата када је талентовани Црногорац покушавао ударцима са дистанце да изједначи. Могла је Звезда у финишу меча да дође до изједначења, али су ударци Пиргића из 79. минута, као и Голдина из надокнаде времена, завршили преко пречке.

Претходни текстДођи на прославу рођендана и освоји место на Звездином кампу
Следећи текстЦрвено-бели шампион убедљив у Крагујевцу за крај лигашког дела