Најава преноса млађих категорија

49

Омладинци и кадети Црвене звезде су на најбољи могући начин отворили пролећни део сезоне на гостовањима у Крушевцу, те у сјајном расположењу дочекују мечеве у оквиру 19. кола домаћих шампионата. Омладинска селекција ће у суботу од 13 часова дочекати Нови Пазар, док ће кадетска селекција два сата касније угостити Спартак из Суботице, а оба меча бићете у прилици уживо да пратите на Звезда ТВ-у и истоименом Јутјуб каналу.

Изабраници Зорана Рендулића су петардом отворили пролеће, а колико је разноврсна игра наших омладинаца говори податак да смо имали пет различитих стрелаца – погађали су Владислав Голдин, Лука Бошковић, Давид Ивић, Стефан Пиргић и Матеја Радоњић. Дефинитивно ће се црвено-бели до самог краја борити за шампионску титулу, а меч са Новим Пазаром биће битан и као увертира за наставак Абтал купа, који је на програму следеће недеље. Омладинци Графичара ће након утакмице са Партизаном у којој су били бољи, али је изостао резултат, гостовати у Вршцу у суботу са почетком у 12 часова.

Изабраници Слађана Николића са друге стране играју најлепши фудбал у Србији у свом узрасту, па су тако у Крушевцу постигли чак шест погодака – Урош Тегелтија је био стрелац хет-трика, два гола постигао је Андрија Максимовић, док је једном био прецизан Андреј Петровић. Праву прилику да наставе са сјајним партијама имаће у суботу од 15 часова када ће иза југа Маракане гостовати суботички Спартак. Кадети Графичара свој меч играју такође у суботу са почетком у 14 часова, када ће гостовати екипи Телеоптика.

Фудбалери Графичара ће у 23. колу Прве лиге Србије гостовати у Крушевцу екипи Трајала. Након реконструкције тима, изабраници Марка Неђића наставили су са сјајним партијама, али их мучи реализација. У недељу од 16 часова имају одличну прилику да се врате на победнички колосек. Овај меч имаћете прилику да испратите у одложеном снимку на Звезда ТВ-у, као и на Јутјуб каналу под истим називом.

Субота, 12 часова, омладинци – ОФК Вршац – Графичар

Субота, 13 часова, омладинци – Црвена звезда – Нови Пазар

Субота, 14 часова, кадети – Телеоптик – Графичар

Субота, 15 часова, кадети – Црвена звезда – Спартак

Недеља, 16 часова, Трајал – Графичар

Претходни текстТема дана | И КУД Абрашевић на прослави Звездиног рођендана
Следећи текстДраговић: Једва чекамо недељу и сигурни смо у пуне трибине